<h2>ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ</h2> <h2>ΦΙΝΕΤΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ</h2> <h2>ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ</h2>
Previous Next
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 
 
 
Η ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Φ.Νταγιάκος ειδικεύεται εδώ και χρόνια σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές και είναι κοντά σας για οποιαδήποτε ανάγκη. Έχει έδρα την Αθήνα στα Μελίσσια Δημοκρατίας 1Α και εξυπηρετεί με συνέπεια όλη την Αττική.
 
Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους, την λειτουργικότητα αλλά και την κομψότητά τους. Χρησιμοποιούμε το πάθος, την εμπειρία και την σύγχρονη τεχνολογία για να κατασκευάζουμε ασφαλείς και υψηλής ποιότητας κατασκευές που θα ανεβάσουν το βιοτικό επίπεδο των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για κάθε είδος εγκατάστασης, ιδιωτικής ή επαγγελματικής, με εξειδικευμένους συνεργάτες για την παράδοση μιας άρτιας κατασκευής υψηλής αισθητικής και σε πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. 
 
 
 
Κατασκευάζουμε...
 
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ:
 
Ανοιγόμενα

EUROPA 5000


Ένα ανοιγόμενο σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων όσον αφορά στη λειτουργικότητα αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα. Προσφέρει απόλυτη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα, τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα και αντοχή, με την εγγύηση της πρωτοπορίας EUROPA. H σειρά είναι διαθέσιμη και με το Μηχανισμό Πολλαπλών Κλειδωμάτων, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του κουφώματος από πλευράς διάρρηξης. 

 

 

 

 

EUROPA 5500 HYBRID


Ένας μοναδικός συνδυασμός της Θερμοδιακοπής με την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, που χαρίζει «έντονη ταυτότητα» σε κάθε χώρο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες, αφήνει μία αυθεντική αίσθηση τελειότητας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

 

 

 

 

EUROPA A4O SI


Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα υψηλής θερμομόνωσης (Super Insulation). Ο σχεδιασμός των προφίλ εναρμονίζεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, καθώς προσφέρεται σε ίσιες γραμμές.

Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SI παρέχεται με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.

 

 

 

EUROPA A4O HS


Αποτελεί την έκδοση του συστήματος με την τυπολογία του κρυφού φύλλου (Hidden Sash). Η κάσα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το φύλλο, ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Η ομοιομορφία φαίνεται ακόμη και στην επιλογή τυπολογίας ανοιγόμενου με σταθερό.

 

 

 

 

 

PRIMA 850


Η σειρά “PRIMA 850” είναι ένα νέο Οικονομικό σύστημα απλών ανοιγόμενων κουφωμάτων με δυνατότητα δύο εκδόσεων: της απλής έκδοσης και αυτής με μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος για ιδιαίτερη ενισχυμένη ασφάλεια. Η στεγάνωση και των δύο εκδόσεων επιτυγχάνεται με 3 σειρές ελαστικών ενώ ο σχεδιασμός τους προβλέπει την ασφαλή απορροή της υγρασίας.

 

 

 

 

 

PRIMA 8500


Η σειρά “Prima 8500”, είναι νέο Οικονομικό Θερμομονωτικό Ανοιγόμενο Σύστημα. Αποτελεί την θερμομονωτική έκδοση του συστήματος “Prima 850” διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την απλή ή περιμετρικού κλειδώματος εκδοχή. Η στεγάνωση και των δύο εκδόσεων επιτυγχάνεται με 3 σειρές ελαστικών ενώ ο σχεδιασμός τους προβλέπει την ασφαλή απορροή της υγρασίας.

 

 

Συρώμενα

EUROPA 6000 HYBRID


Η αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα, με τη χρήση ανοξείδωτου ελάσματος στον οδηγό επιτρέποντας την ομαλή κύλιση των φύλλων. 

Η σειρά EUROPA 6000 Hybrid είναι ένα συρόμενο Υβριδικό Σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης, το οποίο καλύπτει τόσο τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς όσο και τις αντικαταστάσεις των παλαιών χωνευτών κουφωμάτων. 

Είναι μια αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διαστάσεων με υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης. 

 

 

 

EUROPA 10000 HYBRID

Είναι το πρωτοποριακό ανασηκούμενο σύστημα, εκεί που οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν απόλυτες θερμομονωτικές ιδιότητες. Ικανοποιεί εξαιρετικά την ανάγκη για απόλυτη θερμομόνωση στα συρόμενα συστήματα. 

Eίναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα και μπορεί να φέρει υαλοπίνακες αυξημένων προδιαγραφών, χάρη στον εξελιγμένο μηχανισμό κύλισης που εξασφαλίζει τέλεια και άνετη λειτουργία. Η EUROPA 10000 Hybrid προσφέρεται με ή χωρίς ανασηκούμενο μηχανισμό, ανάλογα με την επιλογή του φύλλου. 

Η στιβαρή και επιβλητική κατασκευή του δίνει ασφάλεια και κύρος, ενώ οι κλασικές, ευθείες γραμμές σχεδίασής του προσδίδουν μια λεπτή αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Η σειρά EUROPA 10000 Hybrid προσφέρει πιστοποιημένη υψηλή θερμομόνωση. 

 

 

EUROPA 2000


Η ιδανική λύση για κάθε τύπο συρόμενου κουφώματος μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Καλύπτει τέλεια ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις, προσφέροντας υψηλή αισθητική με κλασικές γραμμές σχεδίασης, καθώς και στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα με τη χρήση ανοξείδωτου ελάσματος στον οδηγό, επιτυγχάνοντας ομαλή κύλιση. Διατίθεται σε δύο τύπους: ίσια και σε οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή. 

 

 

PRIMA 800

 


Η σειρά “PRIMA 800” είναι ένα νέο Οικονομικό, Συρόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε να δίνει λύσεις σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλλά και σε νέες κατασκευές, με έμφαση στην σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα. Η κύλιση των φύλλων  γίνεται πάνω σε ανοξείδωτο οδηγό για αθόρυβη και ομαλή λειτουργία. Η στεγάνωση γίνεται περιμετρικά με βουρτσάκια ενώ έχει τη δυνατότητα να φέρει μηχανισμό κλειδώματος από 2 έως 5 σημεία.

 

 

 

PRIMA 8000


Η σειρά “Prima 8000”, είναι το νέο Οικονομικό Θερμομονωτικό Συρόμενο Σύστημα. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις κατασκευής, με συμβατικό μηχανισμό κύλισης, απλά ράουλα και στεγάνωση του συστήματος με βουρτσάκια και με ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης, όπου το φύλλο ανασηκώνεται και κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό  με ενισχυμένη στεγάνωση του συστήματος με λάστιχα. Το μέγιστο βάρος κατασκευής ανά φύλλο είναι 200kg.    

Πτυσσόμενα

EUROPA S.5000


Το ιδανικό σύστημα για να καλύψει ανάγκες εργονομίας, λειτουργικότητας και ευελιξίας, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της σειράς EUROPA 5000. Οι δύο σειρές συνδυάζονται εξαιρετικά αν βρεθούν στον ίδιο χώρο. Με σχήμα περισσότερο γνωστό ως ≪ακορντεόν≫, αποτελεί την επιτυχημένη λύση όταν χρειάζεται να συνδυαστεί κλειστός χώρος με βεράντα ή κήπο, να αυξηθεί ή και να περιοριστεί ο χώρος, εύκολα και λειτουργικά. 

 

 

 

 

EUROPA S.5500


Θερμομονωτικό Σύστημα Πτυσσόμενης Πόρτας 
Ο ιδανικός συνδυασμός της τεχνολογίας της θερμοδιακοπής, για απόλυτη μόνωση στις έντονες κλιματολογικές συνθήκες, με όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς EUROPA S.5000. Η S.5500 συνδυάζεται εξαιρετικά με την EUROPA 5500 Hybrid αν βρεθούν στον ίδιο χώρο. Προσφέρει υψηλή αισθητική, εργονομία, μοναδική λειτουργικότητα και ευελιξία σε κάθε χώρο. 

 
 
 
ΡΟΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ:
 
 
Βαρέως τύπου

EUROPA 990 HYBRID


Είναι σύστημα ρολών από προφίλ αλουμινίου, που συνδυάζεται άψογα με όλα τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA. Η στιβαρή κατασκευή του προσφέρει ασφάλεια και 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση σε σχέση με τις περσίδες πολυουρεθάνης. Με το ειδικό τελείωμα που διαθέτει, προσφέρει ασφάλεια, υψηλή στεγάνωση και μοναδική αισθητική. Επιπλέον, για ανεμπόδιστη θέα, το Ρολό 990 έρχεται σε ενιαία κατασκευή, χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα, που φτάνει σε πλάτος έως και τα 6 μέτρα. Διατίθεται με περσίδες αλουμινίου και περσίδες πολυουρεθάνης. Μπορεί να φέρει ποικιλία αυτοματισμών. 

Με μεγάλα ανοίγματα για αερισμό

EUROPA 999 HYBRID


Οι καινοτόμες προδιαγραφές του ρολού EUROPA 999, αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο των κατασκευών προσφέροντας άψογη αισθητική με ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες αερισμού και ασφάλειας. 

Το ρόλο EUROPA 999 διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό στις περσίδες που εξασφαλίζουν έως και 25% περισσότερο αέρα και φως, μηχανισμό σύρτη που τοποθετείται στο κάτω μέρος του ρολού προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ φέρει μοτέρ ελεγχόμενης ροπής που σταματά αυτόματα για την αποφυγή ατυχήματος (κίνηση άνω). Το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ τελειώματος (κατωκάσι) του EUROPA 999 φέρει κατάλληλο θάλαμο, ο οποίος δέχεται σύρτες ασφαλείας από χαλύβδινες λάμες, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια από πιθανή παραβίαση. 

Ρολά ελαφρού τύπου με πολυουρεθάνη

Τα ρολά με φύλλο πολυουρεθάνης έχουν χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας και ενδείκνυνται για κουφώματα μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Τα ρολά με γέμιση πολυουρεθάνης είναι πιο προσιτά από οικονομικής άποψης και έχουν μικρό βάρος.

 
 
ΣΗΤΕΣ:
 
Πλισσέ με ερπύστρια

 

Πανί τύπου ακορντεόν από ενισχυμένο πολυεστερικό πανί χρώματος μαύρου ή με πανί fiberglass χρώματος γκρι. Στο κάτω μέρος έχει πλαστική ερπύστρια με πολύ μικρό οδηγό κύλισης. Η σίτα σταματάει όπου θέλουμε.

 

Πλισσέ με οδηγό

 

Σίτα με μικρό κάτω οδηγό ύψους 9 χιλιοστών και κορδόνι για την κύλιση, χωρίς ερπύστρια. Η σίτα σταματάει όπου θέλουμε.

 

Με ίσιο πανί και ερπύστρια

 

Σίτα με ίσιο πανί fiberglass που δεν σαπίζει και είναι άκαυστο. Διαθέτει αντιανεμική ενίσχυση και η ερπύστρια επιτρέπει την ομαλή χρήση της και επιπλέον σταματάει όπου θέλει ο χρήστης. Επιπλέον, αφαιρείται πανεύκολα για αποθήκευση τον χειμώνα.

 

Ελατηρίου κάθετης και οριζόντιας κίνησης

 

Η οικονομική και αξιόπιστη λύση για τις σίτες του σπιτιού σας. Η κίνησή της γίνεται με ελατήριο και η χρήση φρένου αποτρέπει την περίπτωση ατυχήματος. Δεν σταματάει σε ενδιάμεση θέση όπως οι προηγούμενες.

 

 
 
 
ΠΟΡΤΕΣ:
 
Πόρτες αλουμινίου
Πόρτες αλουμινίου με πάνελ, με υαλοπίνακες, με θερμοδιακοπή ή χωρίς, με κλειδαριές απλές ή ασφαλείας για χρήση σε κουζίνες, κυρίες εισόδους πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων κ.α.
Πόρτες θωρακισμένες
Με μονή ή διπλή θωράκιση, κλειδαριά με μικρό κλειδί με 14 έως 18 κλειδώματα, ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, επενδύσεις laminate, παντογράφου, χειροποίητες, αλουμινίου.
Πόρτες εσωτερικού χώρου

Πόρτες laminate, με καπλαμά και λούστρο, χειροποίητες μασίφ, μαρκετερί.

 

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Πτυσσόμενα
 Με λαμάκι μασίφ 20χ4, εξ’ ολοκλήρου γαλβανιζέ με κλειδαριές τριών σημείων γάντζου ή τεσσάρων σημείων με κρυφό αφαλό. 
Μπάρες
Μπάρες ασφαλείας αποσπώμενες με κλειδαριά
 Ασφάλειες σιδήρου

 Σιδηροκατσκευές σταθερές σε απεριόριστη γκάμα σχεδίων.

 

 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ:
 • Σιδήρου
 • Αλουμινίου
 
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:
 • Πόρτες
 • Κάγκελα
 • Γκαραζόπορτες
 • Πέργκολες
 • Δεξαμενές Πετρελαίου
 • Πατάρια

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:

 • Πατώματα ντεκ
 • Ανεμοθραύστες
 • Κουμπαριστά

 


 
 
 
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:
 • ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΩ ΧΩΝΕΥΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
 • ΦΡΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΗΤΕΣ
 • ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ
 • ΜΕΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ  ΡΟΛΛΩΝ
 • ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ 3-6 ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΑ ΣΥΡΩΜΕΝΑ
 • ΜΟΧΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ
 • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΜΟΚΟΛΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ
 • ΑΦΡΩΔΗ ΛΑΣΤΙΧΑ
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • ΔΙΠΛΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΜΕ ΘΕΙΟΚΟΛΛΑ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
 • ΟΔΗΓΟΙ ΙΝΟΧ ΣΤΑ ΣΥΡΩΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
 • ΟΔΗΓΟΙ ΡΟΛΟΎ ΜΕ ΦΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑ
 

 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…
Αλουμινοτεχνική Νταγιάκος Φώτης
τηλ. 2108031277 κιν. 6932306340
Δημοκρατίας 1Α Μελίσσια Αθήνα